2017. június 23., péntek
Hitel- és Biztosítási Kalauz
Intézd hitel és biztosítási ügyeidet Nálunk!

Szakszerű és bank-semleges hiteltanácsadással, teljeskörű díjtalan hitel- és biztosítási ügyintézéssel segítjük otthonteremtésedet, legyen szó akár újépítésű, vagy használtlakás vásárlásról, korszerűsítésről vagy lakásfelújításról, meglévő ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású kölcsönről, vagyon- vagy hitelfedezeti életbiztosításról.

További információért hívd a 06 30 664 33 00 hitelvonalat, írj e-mailt a info@gyoriotthon.hu címre!

Segítünk egyéni igényeidnek és lehetőségeidnek leginkább megfelelő hitelkonstrukciót megtalálni!

Miért érdemes minket választanod?

 • Mert nem csupán hitelt vagy biztosítást, hanem lehetőségeidhez és igényeidhez igazodó, személyre szabott teljesörű szolgáltatást kínálunk Neked. Szakértő munkatársaink az első találkozástól a teljes vételár kifizetéséig Veled együttműködve azon fáradoznak, hogy otthonteremtésed öröm és ne gond legyen számodra.
 • Mert több napos utánajárás és banki sorban állás helyett, naprakész banki információkkal rendelkező munkatársaink előre egyeztetett időpontban, irodánkban tájékoztatnak a különböző pénzintézeteknél igénybe vehető hitellehetőségekről és finanszírozási konstrukciókról.
 • Mert irodánkban nem csupán a lehetőségeidnek leginkább megfelelő hitelt, hanem több száz új építésű ingatlan ajánlatunk közül álmaid otthonát is kiválaszthatod, így a kiválasztott ingatlanhoz azonnal testre szabott finanszírozási konstrukciót is ajánlunk számodra.
 • Mert szolgáltatásunkat akkor is díjtalanul veheted igénybe, ha ingatlanodat nem a Győri Otthon Ingatlanirodán keresztül vásárolod meg.

Szolgáltatásaink

 • Díjtalanul felmérjük finanszírozási igényeidet, elvégezzük előzetes hitelképesség vizsgálatodat, majd személyre szabott finanszírozási tervet készítünk.
 • A bankok kínálatának független szakmai elemzése alapján segítünk megtalálni az igényeidnek és hitelképességednek leginkább megfelelő bankot, illetve hitelkonstrukciót.
 • Megismertetjük veled az igénybe vehető lakáscélú állami támogatások feltételrendszerét.
 • Segítünk összeállítani a közösen kiválasztott bank elvárásainak megfelelő hiteligénylési csomagot, illetve az általad igénybe vehető állami támogatásokhoz szükséges dokumentációkat.
 • Hiteligénylésedet munkatársunk benyújtja a közösen kiválasztott pénzintézethez, így megkímélünk a több órás várakozástól.
 • Végigkísérjük és segítjük a hitelügyintézés teljes folyamatát az értékbecsléstől kezdve a hitelbírálaton és a szerződéskötésen keresztül egészen a folyósításig.
 • Segítünk a hitelek folyósításához szükséges vagyonbiztosítás és a bankok által esetenként előírt hitelfedezeti életbiztosítás kiválasztásában és megkötésében.

Együttműködő partnereink

Hitel 24

Intézd hitel és biztosítási ügyeidet Nálunk! Kényelmes, gyors, díjmentes.

További információért hívd a 06 30 664 33 00 hitelvonalat, vagy írj e-mailt a info@gyoriotthon.hu címre!
Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum