2017. június 23., péntek
Profi építkezési kisokos a Wienerbergernél
2011. június 2. | Utolsó módosítás: 2011. június 2., csütörtök, 15:51
Magyarország egyik piacvezető téglaipari vállalata, a Wienerberger Téglaipari zRt. megújult honlappal várja az érdeklődőket, amely felhasználóbarát kialakításával segít a tájékozódásban.
A weboldal (http://www.wienerberger.hu/) kialakítása, menürendszere leegyszerűsödött, ezzel párhuzamosan számos lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy az építkezéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseikre választ kapjanak. Szakemberek számára a műszaki kiadványok, segédanyagok letöltése is elérhetővé vált.

   
Az anyaország, Ausztria után a magyar honlap újult meg az elsők között és fogadja átláthatóbb, letisztultabb felületen az érdeklődőket, valamint segíti szakmai tanácsadással is az építkezni kívánókat. A vállalat nemcsak a laikusokat vezeti be az építkezés kulisszatitkaiba, hanem a szakemberek rendelkezésére is áll, és online tanácsadással segíti munkájukat. Újdonság a honlapon, hogy a további 34 országban jelenlévő leányvállalatok oldalai is elérhetővé váltak.

A Wienerberger folyamatosan fejleszti internetes jelenlétét, hiszen alapvető fontosságú számára, hogy ügyfelei, partnerei könnyebben tudjanak tájékozódni innovációiról, fejlesztéseiről és természetesen a termékeiről. A megújult honlap felhasználóbarát kialakítása még inkább segíti az ügyfeleket abban, hogy megtalálják az igényeikre szabott legoptimálisabb megoldásokat.

Kapcsolódó cikkek:
Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum