2017. június 23., péntek
Tervezze meg 3D-ben saját kertjét!
2011-06-02 15:12:31 | Utolsó módosítás: 2011. június 2., csütörtök, 15:12 | Galéria: 2 kép
Több mint 140 térburkolat-típus és különböző tereptárgy illeszthető be a Leier online kerttervező programmal, amellyel egyszerűen, kényelmesen elkészíthető a kert vagy az udvar díszburkolatának 3D-s terve.
Többféle mintakert, térkövek, virágtartók, rézsű- és szegélykövek tekinthetők meg, ki¬nyomtatható anyagkimutatással, és tovább¬küldési lehetőséggel is.

   

A látványterv mellett pontos rajzi dokumentáció és
mennyiség-kimutatás is születik a programmal.

A Leier online elérhető programjai közül megérkezett a következő praktikus és felhasználóbarát megoldás. A kerttervező és térburkolat-szerkesztő alkalmazás kertek és közterek burkolási tervének elkészítésében nyújt segítséget szakmabelieknek és magánszemélyeknek egyaránt. A két mintakertet is tartalmazó, 3D-s megjelenítés lehetővé teszi a térburkolattal ellátott területek körbejárását, a terv részleteinek megismerését. A látványterv mellett pontos rajzi dokumentáció és mennyiség-kimutatás is születik, egyszerre több „projekt” elindítható, valamint ügyfeleknek, partnereknek azonnal továbbküldhető. A Leier Cserép- és Díszburkolat Színválasztó Programjához hasonlóan ez az alkalmazás is ingyenesen érhető el a www.eptar.hu/kerttervezo/ és a http://www.leier.hu/ weboldalakon.

A kerttervező és burkolatszerkesztő használatához néhány kattintásos regisztráció szükséges, ez teszi lehetővé az elkészült tervrajzok elmentését. A projekthez doc, pdf és jpg fájlok is csatolhatók. A hagyományos, 2D-s rajzon a felhasználó meghatározhatja a területet, szintvonalakat, beállíthatja a burkolatokat, illetve a különböző kiegészítőket: rézsűköveket, virágtartókat, kerékpártartókat, szegélyköveket, de padokat és embereket is elhelyezhet. Az így elkészült tervek 3D-ben, körüljárhatóan is megtekinthetőek, ezáltal tovább finomíthatóak, pontosíthatóak a részletek, az igények.

A leburkolt területről anyagkimutatás is lekérhető, amit tovább lehet küldeni például a megbízónak, vagy akár barátnak, ismerősnek is. A tervezőprogram használatát egy 7 perces oktató videó is segíti, de a Súgó használatával is gyorsan, egyszerűen elsajátíthatóak a műveletek.

Figyelemmel kísérve az építőanyag-kereskedésekben található széles díszburkolat-termékválasztékot, és a jelentősen eltérő árszinteket, bátran kijelenthetjük, hogy megéri néhány percet eltölteni a 3D-s tervezőprogramokkal vásárlás előtt, mert olyan részletekre hívhatják fel a figyelmet, mely akár megtakarítást is eredményezhet, ill. mivel a gyártók folyamatosan fejlesztik ezen alkalmazásokat, ezért további ötleteket is meríthetünk belőlük, melyekkel még egyedibbé és komfortosabbá tehetjük életminőségünket jelentősen meghatározó épített környezetünket.

Kapcsolódó galéria:
Kapcsolódó cikkek:
Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum