2017. június 23., péntek
Panasonic légkondicionálók Eco Patrol rendszerrel
2011. május 19. | Utolsó módosítás: 2011. május 19., csütörtök, 11:25
Az új Eco Patrol rendszer minimalizálja a légkondicionáló berendezés fogyasztását, mivel a teljesítményt mindig a szobában tartozkodók számához, azok aktivitásához állítja.
Ez a funkció, valamint az inverter+ rendszer akár 71%-os megtakarítást eredményez.

   
Miután aktiválják a távirányítóval, az Eco Patrol érzékelő felméri az emberi tevékenységek intenzitását a szobában, és ennek megfelelően állítja be a hőmérsékletet. A lakók el is feledkezhetnek a légkondícionáló ki- vagy bekapcsolásáról és a hőmérséklet felfelé vagy lefelé állításáról – miközben akár 30% elektromosenergia-megtarítást érnek el a hagyományos légkondicionálókhoz képest

Az Eco Patrol érzékeli a helyiségben az emberek mozgását: infravörös érzékelővel meghatározza a mozgások számát. Valós időben érzékeli az egész szobát,  folyamatosan ellenőrzi és azonnal reagál a változásokra. Széles látósugarú, nagy pontosságú érzékelője akár 7 méter távolságból is működik. Az energiamegtakarítást az Eco Patrol maximálja, akkor is, ha a légkondícionáló bekapcsolva maradt. Például, ha a szoba két órán keresztül üres, a légkondícionáló megnöveli a hőmérsékletet 3°C-kal, ami  akár 30%-os energiamegtakarítást is eredményezhet. Amikor valaki belép, a légkondícionáló visszaállítja az eredeti hőmérsékletet.

Kapcsolódó cikkek:
Forrás:
Baudocu
Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum