2017. június 23., péntek
Szoborszerű mosdószerelvény
2011-05-12 09:34:44 | Utolsó módosítás: 2011. május 12., csütörtök, 9:34 | Galéria: 5 kép
A Hansa  mindig előkészíti a víz fellépését csaptelepekkel, amelyek élményt adnak a léleknek. A Hansalatrava csapteleppel ez a filozófia a csúcsra érkezett.
   

A csaptelepből precízen megtervezett formában tör elő a
víz: diagonális, lamináris sugárral.

Divatos kinézet, bizalmas alkotási mód, bensőséges gondolkodás: a Hansalatrava ismert dolgokat helyez egy magasabb szintre: kompromisszumok nélkül, koncentráltan, éppoly hűvösen mint merészen.
A Hansalatrava nem másol semmit, nem idéz senkit. A Hansalatrava teljesen új típus, mind alakját, mind a vízzel való kapcsolatát tekintjük. Formális szobor, amelyet még eddig sosem alkottak meg. Olyan embereknek készült, akik a határoknál sosem valami végét látják, hanem valami új kezdetét. 

A Hansalatrava asszimetriája nem optikai hatásvadászat, hanem egy belső logikát követ, amely a kifolyó vízben folytatódik. A csaptelepből precízen megtervezett formában tör elő a víz: diagonális, lamináris sugárral.
A vízsugarat a Hansalatrava csaptelephez készített mosdó fogja fel. Geometriája hangsúlyos, 90 cm széles és Minacor ásványi alapanyagból készül, formájában és anyagában tökéletes kiegészítője a csaptelepnek. A Hansalatrava estében semmi sem esetleges, hanem minden szükséges. A szabadság új formáját jelképezi. 

A Hansalatrava nagyságát a gracilis csapteleptest, a tökéletes átmenetek és az egyedülálló folyáskép adja. A tervező álma, ami egy diagonális vízzuhatag volt, amely vízfüggönyként áramlik ki a csapból, teljesen új csaptelep megalkotásához vezetett. Fontos: a látványos effektet a víz elosztásával érjük el, nem a vízmennyiség növelésével. A vízhasználat a normál mennyiségnél marad.
Extrém karcsú és merész statikájú, mégis kecses, törékeny a Hansalatrava. A látszat azonban csal: a csaptelep nagyon stabil - nem utolsó sorban a különleges készítési módjának köszönhetően. A formákat monolitikus darabokból precíziós marógéppel készítik - összehasonlítva azzal az alkotó tevékenységgel, ahogy egy szobor készül. A Hansalatrava kezelése egy integrált táblával történik és a világító diódák mindig a beállított víz hőmérsékletének megfelelően világítanak, vizuális visszajelzést adva a használónak.

Kapcsolódó galéria:
Kapcsolódó cikkek:
    Forrás:
    Proidea.hu
    Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
    2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
    Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum