2017. június 23., péntek
Új idôszámítás a Bramac cserepek felületi megjelenésében
2011-05-10 10:23:53 | Utolsó módosítás: 2011. május 10., kedd, 10:23 | Galéria: 9 kép
Szépek, ellenállóak, strapabírók - az új Bramac felületek jellemzői. Értékteremtő fejlesztéseivel a Bramac új fejezetet nyitott tetőcserepei szépségéért.
Bramac Novo: az új színvonal

Az új Novo felület paraméterei választ adnak a megnövekedett építkezői elvárásokra.  A hagyományos felületekhez képest fokozott színvédelmet, fokozott UV védelmet nyújt,  nagyobb ellenállóságot biztosít a szenynyeződések ellen.

    

Közel 70 millió eladott cseréppel már bizonyított a Protector. 

Bramac Protector: ötszörös védelem

A jól ismert Protector felület pedig már bizonyított. Közel 70 millió db eladott tetőcserép jelzi országszerte, hogy a tetőt elcsúfító környezeti hatások megelőzhetőek. A Protector tetők ellenállnak a szennyeződéseknek, időjárási viszontagságoknak, mohásodásnak, színfakulásnak. 
A Bramac forradami technológiája révén a Bramac Protector Plus-szal új időszámítás kezdődik a tetőcserepek felületi megjelenésében. Az egyedülálló Protector Plus gyártástechnológiája áttörést jelent a tetô cserepek optikai, esztétikai megjelenésében.  Finom, sima felülete, elegáns selyemfénye, extrém ellenálló képessége révén a Protector Plus felületű tetőcserepek ma a minőség csúcsát jelentik. 

Bramac Montero: a rusztikus szépség

Jöhet jég- vagy szélvihar, hóesés és kemény fagyok, vagy akár a szokottnál jóval nagyobb hóterhelés - a Bramac Montero magabiztosan néz szembe a legkeményebb kihívásokkal. A klasszikus vonal - vezetésu új, robosztus Montero tetőcserép szilárdsági értéke 50%-kal teljesíti túl a szigorú normakövetelményet. Innovatív, 3D hatású granulált felülete karakteres, markáns szépséget ad a tetônek és megakadályozza a hirtelen hólecsúszást is. Ha egyszer megismerte a rubin, canyon és gránit színben pompázó cserepeket, a döntése éppen olyan lesz, mint a Bramac Montero: extra szilárd és megingathatatlan.

A Bramac Montero szilárdsági értéke 50%-kal több az EN 490 betoncserép szabványban elôírt értéknél. Magas szilárdsági értéke révén jól tűri a szélsőséges idôjárási hatásokat. Strukturált felülete megakadályozza a hó hirtelen lecsúszását, 3D hatású felülete pedig ragyogó, életteli színeket biztosít. Protector felülete ötszörös védelmet nyújt a tetőt elcsúfító szennyezôdések ellen. 

Kapcsolódó galéria:
Bramac Protector
Bramac Protector
Bramac Protector
Bramac Protector
Bramac Montero
Bramac Montero
Bramac Montero
Bramac Montero
Bramac Montero
Kapcsolódó cikkek:
Forrás:
Épülettár
Főoldal  Ingatlanpiac  Hírháló  Magazin   Infótár  Hitelcentrum  Ügyfélkapu
2004 © Copyright Emerix Consult Kft. Minden jog fenntartva
Olvassa el! Adatédelmi nyilatkozat, Jognyilatkozat, Médiaajánlat, Impresszum